Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: USL nu va participa la monologul lui Traian Băsescu

Victor Ponta: USL nu va participa la monologul lui Traian Băsescu

Victor Ponta: USL nu va participa la monologul lui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto:Intact Images
27 Iun 2011   •   11:40

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că USL nu va participa la şedinţa de astăzi în care Traian Băsescu se va adresa Parlamentului. Liderul social-democrat susţine că preşedintele României şi-a confirmat incapacitatea de a dialoga la întâlnirea de la Cotroceni.

Victor Ponta a declarat că şeful statului nu a oferit un răspuns serios şi justificat cu privire la motivele pentru care se împotriveşte înfiinţării unei comisii anti-criză formată din Putere, Opoziţie şi BNR. O comisie care să ia toate hotărârile economice şi să obţină susţinere politică pentru acestea în scopul unei mai buni gestionări a crizei.

În cazul în care Guvernul Boc va merge mai departe şi îşi va angaja răspunderea pe reorganizarea teritorială, USL va depune moţiune de cenzură care va da jos Guvernul, afirmă Victor Ponta.

USL va propune constituirea a două comisii de anchetă la Senat, care vor investiga repartizarea şi cheltuirea fondurilor guvernamentale către autorităţile din teritoriu, existând informaţii conform cărora banii publici sunt redirecţionaţi către autorităţi locale PDL, în special prin intermediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta USL parlament discurs
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close