Antena 3 CNN Politică Cezar Preda: Victor Ponta va fi chemat în Comisia SRI după afirmațiile despre ”acoperiții” din guvern

Cezar Preda: Victor Ponta va fi chemat în Comisia SRI după afirmațiile despre ”acoperiții” din guvern

Cezar Preda: Victor Ponta va fi chemat în Comisia SRI după afirmațiile despre ”acoperiții” din guvern
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Apr 2016   •   17:12

Deputatul PNL Cezar Preda a anunțat, luni, că fostul premier Victor Ponta va fi audiat în Comisia de control a SRI din Parlament, după afirmațiile cu privire la prezența în guvernul său a unor ofițeri acoperiți.

Problema „ofiţerilor” din PSD a fost ridicată de Victor Ponta după sentinţa definitivă primită de Liviu Dragnea. Ponta a subliniat că atunci când a scris despre ofiţeri acoperiţi sau nu care ar dori să preia PSD nu se referea la numărul 2 din partid, Valeriu Zgonea, ci la un vicepreşedinte care a făcut parte din Guvern.

„Pentru că am văzut interpretarile din presă vreau să precizez că atunci când am scris de „ofiţerii” care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!'”, a precizat Ponta pe Facebook.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul”.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta comisia SRI cezar preda
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close