Antena 3 CNN Politică Mesaj pentru Victor Ponta din PSD: El trebuie să vină spre partid

Mesaj pentru Victor Ponta din PSD: El trebuie să vină spre partid

Mesaj pentru Victor Ponta din PSD: El trebuie să vină spre partid
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    13 Ian 2016   •   18:26

Valeriu Zgonea este de părere că Victor Ponta are un viitor luminos în politică dar trebuie să facă pasul spre partid și nu invers.

Întrebat ce şanse mai are Victor Ponta în PSD şi în politică, Valeriu Zgonea a declarat, într-un interviu exclusiv pentru Diana Lazăr, că Victor Ponta are şansele pe care le-a avut şi până acum.

„Este un tânăr politician, a performat la guvernare în ultimii ani ca prim-ministru, sunt foarte multe politici publice care au fost le- gate de numele său şi al Guver-nului pe care l-a condus, a avut o relaţie foarte bună cinci ani de zile, a făcut tandem cu Liviu Dragnea, au făcut multe dintre lucrurile bune din acest partid, a creat Uniunea Social-Liberală, are un viitor foarte bun în politică”, a spus Valeriu Zgonea.

„Toţi preşedinţii mari ai PSD sunt obligaţi moral faţă de cei care au crezut în ei să vină să susţină partidul când partidul este la greu, când partidul se reformează, se modernizează, când are nevoie de fiecare membru de partid. Pentru că doar în echipă poţi reuşi”, a mai spus Zgonea.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „100 de minute cu Alessandra Stoicescu”.

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close