Victor Ponta: Vom cere parlamentarilor PDL, care nu vin la serviciu, să-şi doneze indemnizaţia

de S.T.    |    05 Mar 2012   •   11:04
Victor Ponta: Vom cere parlamentarilor PDL, care nu vin la serviciu, să-şi doneze indemnizaţia Foto: INTACT Images

Social-democraţii le cer de acum înainte parlamentarilor democrat-liberali care nu vor veni la serviciu să-şi doneze indemnizaţiile, aşa cum fac şi cei ai USL, a declarat luni, înaintea reuniunii Biroului Permanent Naţional al PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL.

El a anunţat totodată că protestul parlamentar continuă şi a arătat că la reuniunea grupurilor parlamentare reunite ale USL, care va avea loc luni după-amiază la Palatul Parlamentului, urmează să se decidă "foarte clar" implicarea în continuare a parlamentarilor în alegerile locale.

"O să prezentăm un tabel cu toţi parlamentarii şi povestea asta cu banii pe care îi încasăm se întoarce împotriva celor de la PDL pentru că, de mâine, o să cerem parlamentarilor PDL, care de asemenea nu vin la serviciu, să urmeze exemplul USL şi să-şi doneze şi ei banii. Banii vor ajunge la cei afectaţi de guvernul PDL, la cei bolnavi de cancer, la diverse şcoli cu nevoi speciale, acolo unde banii ar fi trebuit să ajungă de la bugetul statului şi nu ajung din cauza măsurilor luate de PDL. În rest, situaţia e clară, acelaşi mod de guvernare, aceleaşi afaceri, aceleaşi scandaluri. Important este ca noi să ne pregătim pentru alegerile locale şi, după aceste alegeri, să pregătim alegerile generale pe care să le câştigăm aşa cum ne-am propus", a afirmat preşedintele PSD.

Parteneri
x close