Antena 3 CNN Politică Victor Ponta vrea o colaborare cu bază juridică între PSD şi Alianţa PNL-PC pentru cel puţin opt ani

Victor Ponta vrea o colaborare cu bază juridică între PSD şi Alianţa PNL-PC pentru cel puţin opt ani

Victor Ponta vrea o colaborare cu bază juridică între PSD şi Alianţa PNL-PC pentru cel puţin opt ani
Sursa foto: Foto: INTACT Images
08 Ian 2011   •   12:15

Preşedintele PSD, Victor Ponta îşi doreşte o colaborare cu bază juridică, între social-democraţi şi Alianţa PNL-PC. Ponta scrie pe blogul său că ultimele discuţii pe care le-a avut cu preşedintele liberalilor au avut rezultate excepţionale. Şi liderul Partidului Conservator, Daniel Constantin, declară că o colaborare cu PSD este dorită de către Alianţa de Centru-Dreapta.

Victor Ponta doreşte ca PSD şi Alianţa de centru dreapta PNL-PC să pună bazele unei colaborări de lungă durată, până cel puţin în 2019. Agenda 2019, publicată de Victor Ponta, prevede ca cele trei partide de opoziţie să pună bazele juridice ale unei platforme politice comune.

„În ultimele săptămâni, am avut multe discuţii cu Crin. Am lăsat la o parte amândoi orgoliile şi suspiciunile (..) şi cel puţin din punctul meu de vedere, rezultatul a fost excepţional. (...) Refuz să cred că două forţe politice atât de importante nu pot găsi o bază comună pe care nu doar să distruga ceva - sistemul pedelist băsescian - ci şi să construiască un nou model de societate, atât de necesar azi pentru România“, scrie Ponta pe blogul său.

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, spune că o colaborare între PNL-PC şi PSD a intrat de la început în planurile Alianţei de Centru-Dreapta.

Liderii Partidului Conservator urmează să se întâlneascu că cei ai social-democraţilor în prima parte a săptămânii viitoare.

 


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close