Victor Ponta: Vreau să fiu preşedintele României

de S.T.    |    20 Sep 2014   •   21:17

Premierul Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Sârbu, au fost invitaţii Alessandrei Stoicescu, sâmbătă seară, la "Q&A", după lansarea grandioasă în cursa pentru Cotroceni.

"E o zi specială nu pentru mine, pentru noi, e o zi în care cei care au venit acolo şi cei care se uitau la televizor aşteptau nişte răspunsuri la întrebările lor", a spus premierul.

Şi Daciana Sârbu a declarat că evenimentul de lansare a candidaturii soţului său i-a adus multe emoţii. "Cred că un început cu soare, o zi plină de speranţă", a spus Daciana.Premierul a declarat că a fost doar o întâmplare faptul că lansarea a avut loc cu ocazia zilei sale de naştere.

"A fost o întâmplare, nu am aranjat ca 20 septembrie să pice sâmbăta, nu am asemenea puteri. S-a întâmplat. Aveam două opţiuni, pentru că un eveniment de acest gen se poate organiza doar sâmbăta, şi aveam opţiunea 13 şi 20. În momentul în care am spus 13, cred că vă puteţi imagina cum a sărit toată lumea şi a zis : Nu 13!", a relatat Ponta, la "Q&A cu Alessandra Stoicescu".


Iată cele mai importante declaraţii ale premierului:

-Astăzi a fost prezentă amintirea USL.

-Astăzi au fost cu mine, în afară de Crin Antonescu, toţi cei care au făcut parte din USL.

-Pe 17 noiembrie, vom avea un preşedinte legitim, cel ales de oameni. Domnul Băsescu nu mai e legitim din 2012.

-Dacă voi fi ales preşedinte, voi face exact ce am spus când eram prim-ministru: la Consiliul European, unde se discută probleme care ţin de guvernare, va merge primul-ministru; unde se discută probleme de securitate naţională, de politică externă a Uniunii Europene, de poziţia faţă de Rusia, faţă de ţările arabe, acolo, sigur, voi merge ca preşedinte.

-Traian Băsescu e dependent de drogul puterii.

-Avem grijă să nu avem al 3-lea mandat al lui Băsescu.

-Un preşedinte nu trebuie să încurce sau să saboteze un premier.


-Băsescu îi va ataca pe adversarii Elenei Udrea.

Daciana Sârbu: Traian Băsescu nu ne poate face niciun rău.


Victor Ponta şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la alegerile prezidenţiale, în cadrul unui eveniment desfăşurat pe Arena Naţională, în prezenţa a câtorva zeci de mii de oameni.

Citeşte şi:

Victor Ponta: S-au construit în 10 ani numai ziduri. Veniţi alături de mine să dărâmăm acele ziduri!


Parteneri
x close