Antena 3 CNN Politică Videanu: Băsescu a câştigat alegerile cu 50,03% la 49,97%. Vezi numărătoarea PDL pe judeţe.

Videanu: Băsescu a câştigat alegerile cu 50,03% la 49,97%. Vezi numărătoarea PDL pe judeţe.

Videanu: Băsescu a câştigat alegerile cu 50,03% la 49,97%. Vezi numărătoarea PDL pe judeţe.
Sursa foto: adriean videanu
07 Dec 2009   •   01:21

PD-L a anunţat că Traian Băsescu a câştigat alegerile, după numărătoarea paralelă a voturilor! Traian Băsescu ar fi obţinut 50,03 la sută, iar Mircea Geoană: 49,97 la sută! Diferenţa dintre cei doi ar fi de doar 18.000 de voturi! staff-ul de campanie al PDL a lucrat în regim fulger în această noapte pentru a centraliza toate datele de la secţiile de votare din ţară. Cifrele au fost reunite într-un tabel final pe fiecare judeţ, obţinut şi de Antena3.ro, care prezintă situaţia numărului de alegători, cine a votat pentru cine şi diferenţa dintre cei doi candidaţi la nivelul fiecărei unităţi administrative.

Democrat-liberalul Adrian Videanu a ieşit într-o declaraţie de presă în care arăta că Traian Băsescu a câştigat alegerile. El a menţionat că mai erau de centralizat doar 184 secţii de votare, din care 159 sunt din străinătate, menţionând că ?ştim care este tendinţa în diaspora. Cu riscul de a greşi pot spune că Traian Băsescu este noul preşedinte al României?, arăta acesta.
Acesta a mai afirmat că Traian Băsescu a câştigat Ardealul, menţonând un scor de 63 la 38 procente în Sibiu, 66 la 34 în Arad şi 61 la 39 în Timiş în favoarea candidatului PDL.

Numărătoarea paralelă a PDL s-a efectuat dupa ce la centru au fost primite telefoane cu datele inregistrate în secţiile de votare.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alegeri prezidentiale Adriean Videanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close