x close

Videanu, despre mesajul lui Băsescu: Domnia sa are argumente dar părinţii mai iartă copiilor când greşesc"

de G.S.    |    24 Mar 2013   •   17:16
Videanu, despre mesajul lui Băsescu: Domnia sa are argumente dar părinţii mai iartă copiilor când greşesc" 416 Foto: Agerpres

Adriean Videanu a declarat duminică seară, din sediul PDL, că mesajul lui Traian Băsescu legat de ruperea de PDL este un moment delicat: Eu trebuie să recunosc că pentru mine înseamnă mult, pentru că nu credeam că o să ajung la un astfel de moment. Sigur, domnia sa are argumentele sale, dar în viaţă lucrurile se mai şi uită, se mai şi iartă. O să vedem.

Videanu a continuat şirul de afirmaţiile spirituale despre viaţă: "Ştiţi cum e în viaţă: Părinţii mai iartă copiilor când greşesc".

Cât despre alegerile din PDL, Videanu a arătat că îşi doreşte ca lucrurile să fie rezolvate în interiorul partidului şi nu "pe bloguri sau pe Facebook".

"Nu aş vrea să fac speculaţii pe tema alegerilor, avem o comisie, ştiu că fiecare candidat a avut un reprezentant acolo. Dacă sunt în continuare suspiciuni, partidul are instanţe în interior la care se poate apela. Aş dori ca problemele să fie rezolvate în interior, nu pe bloguri, nu pe Facebook", a comentat Videanu.

Cât despre soluţionarea unor eventuale contestaţii, Videanu s-a arătat în favoarea accelerării procesului: "Cu cât se rezolvă mai repede cu atât mai bine".

În final, Videanu a recunoscut că nu va candida pentru o funcţie în BPN, dar are planuri mari pentru viitor: "Eu îmi voi asuma organizaţia de Bucureşti şi obiectivul meu este să recâştigăm Primăria Capitalei", a conchis Videanu.

Citeşte mai multe despre:

adriean videanu Traian Basescu parinti greseli viata
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati