Antena 3 CNN Politică Videanu face necrologul coaliţiei: "PDL merge mai departe, PSD sacrifică o ţară pentru un om"

Videanu face necrologul coaliţiei: "PDL merge mai departe, PSD sacrifică o ţară pentru un om"

Videanu face necrologul coaliţiei: "PDL merge mai departe, PSD sacrifică o ţară pentru un om"
Sursa foto: Adriean Videanu
01 Oct 2009   •   14:04

PDL îşi asumă singur de acum înainte povara guvernării pe care PSD a lăsat-o de dragul unui singur om şi pentru a intra în campanie electorală, a afirmat joi, primvicepreşedintele Adriean Videanu, după şedinţa liderilor democrat-liberali de la Palatul Victoria.

"PSD sacrifică o ţară pentru un om", când putea veni cu o nouă propunere pentru şefia Ministerului de Interne? i-a acuzat Videanu pe foştii partneri de guvernatre.

El a reamintit că PSD a avut de ales între trei variante de lucru la nivelul MAI, dar a preferat să nu opteze pentru niciuna din considertente de ordin electoral.



"PD-L îşi asumă actul de guvernare. PSD a ales să iasă de la guvernare şi să intre în campania electorală. Astfel, PSD sacrifică o ţară pentru un om, stabilitatea ţării, partneriatul pentru românie, stabilitatea românilor. Spun asta pentru că PSD a avut alternative, dar a demonstrat că are o altă agendă decât cea a populaţiei. Singura lor agendă o reprezintă alegerile prezidenţiale, probabil îngrijoraţi că Geoană ar putea pierde şi şansa turului doi al prezidenţialelor? a apreciat Videanu.

PSD a ales să iasă de la guvernare şi să intre în campania electorală sărbătorind alături de Marian Vanghelie ieri. PSD a preferat o atitudine permanent duplicitară una corectă în guvern, alta profund imorală în Parlament unde PSD s-a prezentat ca partid de opoziţie

Liderul PDL a subliniat că PDL va merge mai departe pentru a asigura aplicarea programului de guvernare.
? Ţara nu trebuie să stea pe loc doar pentru că PSD face campanie electorală. Vom utiliza toate mijloacele legale şi constituţionale astfel încât actul de guvernare să nu fie afectat în această perioadă. Suntem conştienţi că s-a creat şi o criză politică, vom gestiona astfel încât să nu avem şi o criză socială? a conchis Videanu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adriean Videanu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close