Antena 3 CNN Politică Videanu: Nu exclud posibilitatea unui guvern de uniune naţională. Mi-aş dori o clarificare între stânga şi dreapta după alegeri

Videanu: Nu exclud posibilitatea unui guvern de uniune naţională. Mi-aş dori o clarificare între stânga şi dreapta după alegeri

Videanu: Nu exclud posibilitatea unui guvern de uniune naţională. Mi-aş dori o clarificare între stânga şi dreapta după alegeri
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Sep 2012   •   17:18

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a declarat, vineri, că un guvern de uniune naţională poate fi o soluţie în condiţiile în care criza nu a trecut, dar, totodată, această ipoteză nu poate fi aplicată din cauza "orgoliilor politice" existente.

"Am spus că nu exclud posibilitatea unui guvern de uniune naţională, dar la fel de adevărat am spus că este puţin probabil datorită orgoliilor care se manifestă în clasa politică", a declarat preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, potrivit Agerpres.

Videanu este de părere că necesitatea unui guvern de uniune naţională se impune, în condiţiile în care "criza nu a trecut".

De asemenea, el a adăugat că, din punctul său de vedere, ar fi necesară "o clarificare între stânga şi dreapta" după alegerile parlamentare.

"Întotdeauna am spus că o dreaptă solidă se poate contura în jurul unei alianţe PDL-PNL şi cu colegii noştri din Alianţa România Dreaptă, în momentul de faţă. Nu ştiu ce să spun, din păcate, domnul Crin Antonescu este destul de ... ciudat din punct de vedere al atitudinii publice", susţine Videanu.





×
Subiecte în articol: Adriean Videanu Crin Antonescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close