Antena 3 Politică Videanu: Ponta să arate toate datele despre Hidroelectrica, să vedem cine a prejudiciat: PSD sau PDL

Videanu: Ponta să arate toate datele despre Hidroelectrica, să vedem cine a prejudiciat: PSD sau PDL

de M.Z.    |    12 Iun 2012   •   23:47
Videanu: Ponta să arate toate datele despre Hidroelectrica, să vedem cine a prejudiciat: PSD sau PDL
Sursa foto: Foto: Intact Images

Liderul PDL Adriean Videanu îi cere premierului Victor Ponta să facă publice toate datele referitoare la activitatea Hidroelectrica, pentru ca cetăţenii să afle, cu probe evidente, cine a prejudiciat instituţia: PSD sau PDL.

"Premierul Victor Ponta vorbeşte mult. Şi prost. Avalanşa de acuzaţii, fără probe, ale domnului mai sus amintit dăunează grav informarea corectă a opiniei publice. În consecinţă, îi cer lui Victor Ponta să facă publice toate datele referitoare la activitatea Hidroelectrica, pentru ca cetăţenii să afle, cu probe evidente, cine sunt cei care au prejudiciat instituţia: PSD sau PDL", a declarat Videanu, potrivit Mediafax.

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, marţi, că va pune la dispoziţia DNA toate documentele din care rezultă prejudicierea Guvernului, ca principal acţionar al Hidroelectrica, el precizând că se referă la contratele prelungite în perioada mandatului lui Adriean Videanu.

"O să pun la dispoziţia DNA - şi o să punem - în perioada imediat următoare toate documentele din care rezultă prejudicierea Guvernului României ca principal acţionar al Hidroelectrica prin acele contacte bilaterale şi sunt convins că Justiţia - eu nu pot să merg dincolo de asta - nu se va da în lături din a ne spune cine e vinovat", a spus Ponta.

El a precizat că se referă la contractele semnate de Hidroelectrica în perioada mandatelor unor miniştri şi prelungite în perioada mandatului lui Videanu.
"Când Videanu a pierdut şi Videle, cred că o să suporte şi problema cu contractele bilaterale. Dar nu poţi să spui că ai fost ministru şi că nu ştii ce s-a întâmplat dacă în mandatul tău s-au prelungit până în 2018 toate contractele cu băieţii deştepţi? Cred că nici măcar Adriean Videanu nu-l crede pe Adriean Videnau când spune chestia asta", a mai spus Ponta.

Premierul Victor Ponta susţinea, recent, că "activitatea infracţională" a lui Adriean Videanu şi a altor persoane care au încheiat contractele cu Hidroelectrica reprezintă "cea mai gravă ilegalitate din ultimii 22 de ani", prin care "sute de milioane de euro nu au ajuns la Hidroelectrica şi în bugetul ţării".

Democrat-liberalul Adriean Videanu declara, recent, că a luat decizia să îl dea în judecată pe premier pentru calomnie, arătând că Ponta l-a acuzat fără dovezi că are patru dosare la DNA şi a semnat contracte cu "băieţii deştepţi".Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close