Antena 3 Politică Videanu se vrea primar. Vrea să intre în cursa pentru Primăria Capitalei în 2016

Videanu se vrea primar. Vrea să intre în cursa pentru Primăria Capitalei în 2016

de S.T.    |    29 Mai 2013   •   11:48
Videanu se vrea primar. Vrea să intre în cursa pentru Primăria Capitalei în 2016
Sursa foto: Foto: Intact Images

Fostul primar al Capitalei Adriean Videanu vrea să intre în cursa pentru Primăria Capitalei, în 2016, recunoscând că cea mai mare greşeală pe care a făcut-o a fost că nu a candidat, în 2008, pentru un al doilea mandat.
   
Videanu a spus că PDL se gândeşte serios să recâştige Primăria Capitalei, scrie Mediafax.

"La momentul la care se va hotărî candidatul la Primăria Capitalei, dacă voi fi în măsură să câştig primăria, voi candida. (...) Cred că în 2016, Sorin Oprescu este un candidat de bătut. (...) În istoria politică recentă am făcut nişte greşeli. Cea mai mare greşeală a fost că nu am mai candidat în 2008 la Primăria Capitalei. Am avut o frustrare personală, legat de neîncrederea colegilor mei. S-a înfiinţat acea comisie senatorială care a controlat Primăria Capitalei din prima în ultima clanţă, cu Curtea de Conturi, cu procese în instanţă, am demonstrat că nu au fost Ok. Ce m-a deranjat: că colegii mei au votat, fără a mă consulta, pentru înfiinţarea acestei comisii. Ei au considerat că am o problemă. A fost o decizie greşită", a declarat Videanu la Gândul Live.

Liderul PDL a admis, totodată, că o eroare a sa a fost lipsa de comunicare în perioada în care a fost la Primăria Capitalei.
   
"Nu am făcut-o din naivitate. Dacă aş fi comunicat la Primăria Capitalei tot ce am făcut, n-ar mai fi spus bucureştenii astăzi că stadionul este făcut de Sorin Oprescu, n-ar mai fi spus că pasajul e făcut de Sorin Oprescu, că toate celelalte lucrări sunt începute de Sorin Oprescu. A fost eroarea mea. (...) Vina îmi aparţine exclusiv, nu era obligaţia partidului să comunice", a explicat Videanu.
   
Adriean Videanu s-a arătat dispus şi să intre în competiţia internă pentru desemnarea unui candidat la prezidenţialele de anul viitor, garantând că cel care va fi desemnat are toate şansele să intre în turul al doilea de scrutin alături de un candidat al actualei USL.

Citeşte şi:

Videanu: Aş putea fi candidatul PDL la preşedinţia României

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close