Antena 3 CNN Politică Videanu susţine că firmele la care este acţionar nu au făcut afaceri cu Primăria Capitalei

Videanu susţine că firmele la care este acţionar nu au făcut afaceri cu Primăria Capitalei

Videanu susţine că firmele la care este acţionar nu au făcut afaceri cu Primăria Capitalei
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Iul 2011   •   12:18

Fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu, susţine că în perioada mandatului său, dar şi a lui Sorin Oprescu, companiile la care el este acţionar nu au avut relaţii comerciale cu nicio instituţie din subordinea Primăriei Capitalei sau a Consiliului General, prin urmare nici cu Administraţia Străzilor. Potrivit lui  Videanu, companiile unde el deţine acţiuni îşi desfăşoară activitatea în mod legal şi transparent.

Adriean Videanu spune că a fost primul primar din România care s-a supus unui control al Curţii de Conturi, ca urmare a solicitării unei comisii senatoriale. Raportul Curţii de Conturi, făcut public de altfel, a probat că toate activităţile sale au fost legale.

Fostul edil se consideră victima unei campanii murdare, chiar acum când urmează să se inaugureze stadionul Naţional, proiect care, ca şi Pasajul Basarab, s-a construit aşa cum am decis el, alături de echipa de specialişti cu care a lucrat. Videanu spune că "Numai cine NU are rezultate, NU este ţinta atacurilor insinuoase ale unor trusturi media."

În calitate de Primar General al Capitalei, Adriean Videanu susţine că a construit pentru bucureşteni, printre altele, Pasajul Basarab, Pasajul Obor, Şoseaua Colentina-Moşilor-Sfântu Gheorghe, Şoseaua Rahova-Piaţa Unirii, Şoseaua Olteniţei, Şoseaua Giurgiului, Şoseaua Ştefan cel Mare-Mihai Bravu şi Stadionul Naţional.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close