Antena 3 CNN Politică Vinerea cuțitelor lungi în PSD după căderea Guvernului. Se pregătește mazilirea trădătorilor. Ce se va întâmpla cu Viorica Dăncilă?

Vinerea cuțitelor lungi în PSD după căderea Guvernului. Se pregătește mazilirea trădătorilor. Ce se va întâmpla cu Viorica Dăncilă?

Vinerea cuțitelor lungi în PSD după căderea Guvernului. Se pregătește mazilirea trădătorilor. Ce se va întâmpla cu Viorica Dăncilă?
11 Oct 2019   •   15:02

La nici 24 de ore după căderea Guvernului PSD în Parlament, în PSD a început războiul. Reuniți într-o ședință de urgență informală condusă de Marcel Ciolacu, liderii social-democrați au început să-și reproșeze trădările de la moțiune și cer tăieri de capete. Unul dintre acestea ar putea fi chiar cel al Vioricăi Dăncilă, numai că aceasta este candidata partidului la alegerile prezidențiale. iar PSD nu mai poate să desemneze un altul, cel mult să-l susțină pe Mircea Diaconu.

O parte din liderii social-democrați au invocat varianta retragerii candidaturii la prezidențiale a lui Dăncilă, scenariu respins ferm de Marcel Ciolacu șI Gabriela Firea: "NU! Candidatul ramane in picioare!", ar fi țipat Ciolacu, în timp ce Firea ar fi spus că printr-un asemenea gest, social-democrații s-ar face de râs, susțin surse din partid, citate de Antena 3. "Cred ca ne dam singuri o lovitura din interior. O sa înceapă lupta între noi", a avertizat Firea.

"Ziua decisivă e a doua zi dupa prezidențiale. Putem să facem congres extraordinar atunci!", a spus Oprișan.

Până la ședința CEx de vineri seara, o parte dintre lideri puneau la cale suspendarea lui Mihai Fifor din funcția de secretar general. Acestuia i se reproșează că s-ar fi lăudat că a convins 18 parlamentari să nu voteze moțiunea, și toți ar fi votat-o.  

Un lucru a fost cert după ședința informală a liderilor PSD: Nu vor să audă de vreo alianțăl cu Pro România. Ba mai mult, sunt gata să-i dea afară pe toți cei care au trădat și au votat moțiunea. 

×
Subiecte în articol: viorica dancila PSD Marian Oprisan
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close