Antena 3 CNN Politică Violeta Alexandru, atac la Florin Cîțu: ”Prima condiție că să fii lider este să îți placă oamenii. Să nu vii doar să îți faci o poză”

Violeta Alexandru, atac la Florin Cîțu: ”Prima condiție că să fii lider este să îți placă oamenii. Să nu vii doar să îți faci o poză”

Violeta Alexandru, președinta PNL București ți susținătoarea lui Ludovic Orban la șefia partidului, a lansat un atac la adresa premierului Florin Cîțu, în care îi transmite că prima condiție pentru un lider este să îi placă oameni, nu doar să vii să faci poze.

Violeta Alexandru, atac la Florin Cîțu: ”Prima condiție că să fii lider este să îți placă oamenii. Să nu vii doar să îți faci o poză”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    19 Iul 2021   •   09:26

”Prima condiţie că să fii lider este să îţi placă oamenii. Să nu vii doar să îţi faci o poză sau să te urci pe scenă să spui câteva cuvinte. Trebuie să îi asculţi, să stai de vorba cu ei. Nu te urci în măşină şi trânteşti uşa, ci stai de vorba cu ei.

(...) Eu nu am văzut om care să răspundă tuturor telefoanelor, aşa cum ştiu că a făcut-o Ludovic Orban în aceşti ani, indiferent de pesoană. Nu am văzut om care să se consulte cu fiecare membru al PNL aşa cum l-am văzut pe preşedintele Orban.

Să ştiţi că este foarte important pentru conducătorul PNL să fie un om care să îi asculte pe toţi, dar să ia decizii. Trebuie să avem un lider care îşi ascultă colegii, dar care ia cea mai bună decizie pentru partid”, a declarat Violeta Alexandru, în cadrul conferinţei de alegeri a organizaţiei judeţene PNL Cluj.

”Suflul nou sugerează separare între oamenii din PNL”

Violeta Alexandru a vorbit apoi și despre ”suflul nou” din PNL, despre care spune că ”sugerează separare” între mebrii partidului.

”Sunt de trei ani în partid. Judecând după numărul de ani în PNL, aş fi suflu nou. (...) Judecând după vârstă, mă duc spre suflul vechi. Această abordare, pe care eu nu o înţeleg, sugerează separare între oamenii din Partidul Naţional Liberal.

Noi suntem o singură echipă. Această viziune despre echipa câştigătoare ca şi când ceilalţi sunt nişte pierzători, nişte rebuturi, duce la o fracţionare între membrii PNL. E foarte periculos. Suntem o singură echipă”, a mai spus aceasta.

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close