Antena 3 CNN Politică Violeta Alexandru: „În trei luni de mandat am pus instituțiile la treabă. Am scos la lumină toate problemele”

Violeta Alexandru: „În trei luni de mandat am pus instituțiile la treabă. Am scos la lumină toate problemele”

Violeta Alexandru: „În trei luni de mandat am pus instituțiile la treabă. Am scos la lumină toate problemele”
Sursa foto: Foto: Gov.ro
de S.T.    |    19 Feb 2020   •   14:19

---

În cele trei luni de mandat am răsturnat modul în care se lucrează în Ministerul Muncii şi am pus nevoile oamenilor în centrul preocupărilor mele, a declarat miercuri ministrul desemnat al Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, în cadrul audierilor în comisiile parlamentare de specialitate.

„De câte ori mă chemaţi instituţional voi veni la comisie. În cele 3 luni de mandat, am pus instituţiile la treabă, să muncească, să treacă de raportări, statistici şi altele care prezintă o realitate cosmetizată. Am scos la lumină toate problemele cunoscute de foştii miniştri, dar cu privire la care nu s-a întâmplat nimic de ani de zile.

Am cerut transparenţă totală şi recunoaşterea problemelor din sistem, respectiv am cerut tuturor celor care lucrează în sistem să vină cu soluţii şi nu să se comporte ca nişte oameni care nu respectă pensionarii, oamenii care muncesc, persoanele cu dizabilităţi, cei în nevoie.

Cu alte cuvinte, în cele trei luni de mandat am răsturnat modul în care se lucrează în Ministerul Muncii şi am pus nevoile oamenilor în centrul preocupărilor mele”, a afirmat Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru, propusă ca ministru al Sănătății, este audiată, miercuri, în Parlament.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: mandat
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close