Antena 3 CNN Politică Violeta Alexandru vrea un nou mandat la șefia PNL București: ”Mi-am depus candidatura”

Violeta Alexandru vrea un nou mandat la șefia PNL București: ”Mi-am depus candidatura”

Violeta Alexandru a anunțat pe Facebook că și-a depus candidatura pentru un nou mandat ”plin” la șefia PNL București.

Violeta Alexandru vrea un nou mandat la șefia PNL București: ”Mi-am depus candidatura”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    17 Iul 2021   •   12:28

”1 an a fost mandatul meu de Președinte ales al PNL București. Acum mi-am depus candidatura pentru un mandat plin.

1 an de mandat. O perioadă în care am fost și ministru în pandemie. 50% creștere poziții consilieri PNL București la alegerile locale (scos Firea - PSD din PG, 1 primar de sector, 3 viceprimari plus Viceprimar general; bravo tuturor colegilor mei!) și 100% creștere poziții parlamentari față de 2016.

Un PNL București în creștere, prin muncă serioasă. Bucureștenii (inclusiv cei care renunțaseră să mai creadă în schimbare) au început să privească cu atenție spre PNL București. Suntem pe drumul cel bun. Depinde de noi să rămânem serioși, ambițioși. Și fără aroganță”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Aceasta a spus că principalul său proiect intern pentru următorul mandat este este curăţenia în filiale şi meritocraţia în promovare.

”Principalul meu proiect extern: legea Capitalei. Primăria Capitalei - sectoarele, vor urma decizii. Indiferent în ce sector locuiești ca bucureștean, ai dreptul să beneficiezi de servicii de aceeași calitate. Un singur oraș.

Mulțumesc. Asta sunt. Președintele care se uită către toate organizațiile noastre de sector. Toate muncesc (le cunosc bine pentru că am fost acolo) și de la mine corectitudine față de fiecare dintre cele 6”, a mai scris Violeta Alexandru.

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru PNL Bucureşti
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close