Antena 3 CNN Politică Violeta Alexandru, mesaj bizar pe Facebook: "Nu funcțiile sunt importante. Nu este nicio rușine să fii simplu membru"

Violeta Alexandru, mesaj bizar pe Facebook: "Nu funcțiile sunt importante. Nu este nicio rușine să fii simplu membru"

Ministrul Muncii, președintele PNL Bucuresti Violeta Alexandru a postat miercuri seară pe Facebook un mesaj cel puțin ciudat. Aceasta a scris că este mândră să facă parte din PNL și că nu este nicio rușine să fii simplu membru.

Violeta Alexandru, mesaj bizar pe Facebook: "Nu funcțiile sunt importante. Nu este nicio rușine să fii simplu membru"
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    10 Dec 2020   •   01:08

"Sunt onorată să fac parte din Partidul Național Liberal. 145 de ani și eu, acum, pun puțin umărul. Pentru că liberalii sunt oameni serioși. Nu funcțiile sunt importante. Nu este nicio rușine să fii simplu membru. Este o onoare", e mesajul postat, pe Facebook, de presedintele PNL București Violeta Alexandru.

În Capitala, PNL a reușit doar locul trei la alegerile parlamentare, după PSD și USR-PLUS.

Miercuri a fost o zi plină pentru liberali. Aceștia au decis în Biroul Politic Naţional ca Florin Cîțu să fie propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru. O altă decizie importantă luată în BPN a fost aceea ca liderul PNL Ludovic Orban să fie propunerea partidului pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Sunt onorată să fac parte din Partidul Național Liberal. 145 de ani și eu, acum, pun puțin umărul. Pentru că liberalii...

Posted by Violeta Alexandru on Wednesday, December 9, 2020

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close