Antena 3 CNN Politică Violeta Alexandru: M-am specializat în surmontarea lui „nu se poate”. Eu nu uit!

Violeta Alexandru: M-am specializat în surmontarea lui „nu se poate”. Eu nu uit!

Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, spune că, în ultima vreme s-a specializat în surmontarea lui „nu se poate” din administrație.

Violeta Alexandru: M-am specializat în surmontarea lui „nu se poate”. Eu nu uit!
Sursa foto: Gov.ro
de S.T.    |    04 Mar 2020   •   11:25

„M-am specializat în surmontarea lui “nu se poate” din administrație. M-am încăpățânat să conectez instituțiile între ele, în limita competențelor MMPS, ca să nu mai meargă oamenii după hârtii când le au instituțiile. Toți vorbesc despre ce bine ar fi să fie conectate instituțiile între ele, eu m-am săturat de declarații și iau decizii.

Săptămâni în șir - lucruri care nu se văd în spațiul public - demontez argumente contra ca să ajungem la: Se poate. În final, semnez Ordin.

După, ai crede că totul merge de la sine. Nu! Cineva acolo tot lucrează, tăcut, ca să nu se poată dintr-o dată sau peste tot în țară. Dacă nu verifici constant, pe eșantion, administrația contează pe faptul că uiți, îți îndrepți atenția în altă parte.

Eu nu uit, îmi fixez termene, urmăresc sarcini. Chiar și când, după 2-3 verificări, arată ca și cum merg lucrurile, verific. Pentru acest tip de management pe care îl aduc în sistemul public, mesajele de la cetățeni sunt valoroase.

Mulțumesc domnului O.G. Chiar dacă nu mai reușesc să răspund imediat mesajelor, le citesc și, mai important, le fac parte din decizii până când urnim administrația și o punem, împreună, pe drumul corect.

Simplificarea de #lamunca este un efort permanent. Merită! Pentru oameni”, a scris Violeta Alexandru, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Ministrul Muncii
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close