Antena 3 Politică Violeta Alexandru, ministrul Muncii, huiduită în timp ce lansa un candidat PNL la locale

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, huiduită în timp ce lansa un candidat PNL la locale

de Gabriel Dano    |    18 Aug 2020   •   08:00
Violeta Alexandru, ministrul Muncii, huiduită în timp ce lansa un candidat PNL la locale
Sursa foto: Hepta

Violeta Alexandru a afirmat, într-o postare pe Facebook, că PSD a trimis un 'grup de agitatori' pentru a provoca scandal în timpul lansării candidatului PNL și USR PLUS la Primăria Sectorului 5 din Capitală. Ministrul muncii a subliniată că nu se va lăsa intimidată.

"Acesta este PSD! Încearcă să ne pună pumnul în gură, după ce ne-au gazat pe 10 august! Acesta este modul de a face politică al pesedistilor. Cu violenţă, cu lipsă de respect şi cu huiduieli. Le este teama şi apelează la grupuri de agitatori. PSD nu ne va împiedica să vorbim! Intimidările lor nu ne vor opri să spunem ce se întâmplă în sectorul 5: fals în documente, cheltuieli de bani publici în scopuri politice, pentru clienţii de partid. Alături de Cristian Băcanu, vom scoate sectorul 5 din captivitate şi îl vom reda locuitorilor săi!", a scris Violeta Alexandru, pe pagina Facebook a PNL Bucureşti.

Potrivit Violetei Alexandru, PSD recurge la tot felul de metode pentru a închide gura echipei liberale şi a USR-PLUS la alegerile locale. „Eu nu am o problemă cu democraţia, dreptul de exprimare. Ceea ce se întâmplă însă ne arată că PSD este disperat. Mulţumesc tuturor oamenilor care îşi văd de treabă în acest oraş şi care vor să nu ne mai fie frică că trăim aici, că nu mai trăim cu senzaţia că PSD foloseşte instituţiile şi grup de agitatori ca să îţi închidă gura. Toţi oamenii care îşi văd de treabă în acest oraş trebuie să ştie că vom lupta exact cu acest mod de a face politică şi administraţia în Bucureşti”, a afirmat Violeta Alexandru, la evenimentul de luni, în timpul căruia fost huiduită de mai multe persoane.

Violeta Alexandru a adăugat că PSD nu îi va împiedica pe candidaţii dreptei să vorbească. „PSD şi-a trimis un grup de agitatori care să ne împiedice să vorbim. O spun direct locuitorilor Sectorului 5: PSD nu ne va împiedica să vorbim. Agitatorii pe care îi trimite, intimidarea pe care o face nu ne vor împiedica să vorbim exact despre ceea ce vedem cu toţii că se întâmplă în Sectorul 5: fals în documente, cheltuire de bani publici pentru grupuri de interese, folosirea instituţiilor publice pentru scopuri politice. Sectorul 5 este un sector captiv în mâinile PSD”, a conchis liderul PNL București.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close