Antena 3 Politică Violeta Alexandru: PNL București respectă protocolul cu USR-PLUS. Contăm pe sprijinul PMP

Violeta Alexandru: PNL București respectă protocolul cu USR-PLUS. Contăm pe sprijinul PMP

de Dan Gabor    |    26 Oct 2020   •   19:30
Violeta Alexandru: PNL București respectă protocolul cu USR-PLUS. Contăm pe sprijinul PMP
Sursa foto: Hepta

Liderul PNL București, Violeta Alexandru, a declarat, luni,că, atât la nivel de Capitală, cât și la nivel de sector, organizațiile și-au desemnat candidații pentru funcțiile de viceprimari. Aceasta afirmă că PNL respectă Protocolul semnat cu USR-Plus și contează și pe sprijinul Partidului Mișcarea Populară”.

„Este incredibil ce se întâmplă în București după alegeri. Contestații PSD vizând primarii aleși ai Dreptei unite, proceduri duse la limita maximă a termenului. PSD, direct sau prin interpuși, se agață cu dinții de scaunele pierdute. Mai că îți vine să crezi că au tras de timp pentru a mai da niște tunuri în afara mandatului.

Adevărul este întotdeauna la iveală. În curând se va termina! Vreau să ne apucăm de treabă alături de partenerii noștri. Primesc, în acest timp, multe mesaje de la bucureșteni care, pe bună dreptate, spun că ne așteaptă să luăm decizii. Vreau să știe că suntem pregătiți să preluăm lucrurile.

În echipa mea de la PNL, toate ședințele de desemnare a candidaților pentru pozițiile de viceprimari - la Capitală și la sectoare - au avut loc. Acești oameni trebuie să înceapă imediat treaba alături de partenerii noștri. Am promis bucureștenilor seriozitate și pentru mine acest lucru este foarte important. Este cartea de vizită cu care m-am prezentat în alegerile locale 2020”, transmite Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru prezintă și candidații liberali pentru funcțiile de viceprimar.

„Respectând Protocolul încheiat cu partenerii noștri de la USR - Plus, în birourile politice ale organizațiilor PNL din toate sectoarele în care, în consiliile locale, avem majoritate alături de parteneri, am desemnat de curând candidații pentru funcțiile de viceprimari.

La Capitală - prin Biroul Politic al Municipiului București, la sectoare - prin Birourile Politice de sector. La sectorul 5 nu avem majoritate, Dreapta nu va propune viceprimar(i). Practic, PNL respectă principiul parității, principiul stabilit în mod expres în Protocolul semnat, înainte de alegeri, cu USR-Plus, pentru binele bucureștenilor.

Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu. După cum este cunoscut, propunerea USR – Plus pentru VP este Vlad Voiculescu. Stelian este deja în coordonare cu Vlad, am toată încrederea că vor lucra bine alături de Nicușor Dan”, a precizat liderul PNL București.

Viceprimar al Sectorul 1 din partea PNL va fi Ramona Porumb, viceprimari liberali la Sector vor fi Magda Catone și Adrian Costache, la Sectorul 3 Alexandru Oancea, la Sectorul 4 Robert Florea, iar ambii viceprimari de la Sectorul 6 sunt de la USR – Plus.

„Așa cum PNL face 2 nominalizări la sectorul 2. Ambii primari (Ciucu, PNL – Sector 6 și Mihaiu, USR-Plus – Sector 2) vor face proba că pot lucra cu reprezentanții partidului partener. Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele inițiate spre binele bucureștenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală și nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc.

Așadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câștigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forțele în fața unui PSD care nici nu renunță nici nu lasă Capitala și sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a conchis Violeta Alexandru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close