Antena 3 CNN Politică Violeta Alexandru nu se testează pentru COVID, în ciuda faptului că toți miniștrii trebuie să o facă. Motivul invocat de ministru

Violeta Alexandru nu se testează pentru COVID, în ciuda faptului că toți miniștrii trebuie să o facă. Motivul invocat de ministru

Potrivit unor surse Antena 3, toți miniștrii Guvernului se vor testa pentru coronavirus, după ce premierul Ludovic Orban a mers luni dimineață să se testeze pentru coronavirus.

Violeta Alexandru nu se testează pentru COVID, în ciuda faptului că toți miniștrii trebuie să o facă. Motivul invocat de ministru
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    05 Oct 2020   •   14:45

Cu toate acestea, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, susține că ea nu se va testa, deoarece nu a fost contact direct, spun sursele. 

Ludovic Orban suspect de COVID! Și-a anulat toate evenimentele

Ludovic Orban a mers luni dimineață să se testeze de COVID. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus, însă până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane.

Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus. Premierul s-a testat din banii lui și astăzi îi va ieși rezultatul. Orban se află acum la Guvern, izolat în biroul său.

Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane.

Nicușor Dan, suspect de coronavirus! Care este starea de sănătate a primarului Capitalei: ”Am decis să mă autoizolez”

După ce premierul Ludovic Orban a mers, luni dimineață, să se testeze pentru coronavirus, ca urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că s-a autoizolat.

”Am făcut testul COVID-19 și am decis să mă autoizolez până la aflarea rezultatului, după ce am aflat astăzi că este posibil să fi fost expus contactării virusului.

În afara emisiunilor tv, am purtat permanent mască și militez pentru respectarea tuturor măsurilor de protecție împotriva acestei boli. Nu am niciun fel de simptome specifice bolii.

Revin curând - cu vești bune, sper”, a scris Nicușor Dan pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: ministri coronavirus
Parteneri
Trei copii din Buzău sunt acuzați de o crimă înfiorătoare
x close