Antena 3 CNN Politică Viorel Cataramă, atac la adresa liderilor USR PLUS: „Dacian Cioloș - un comunist; Dan Barna-un neomarxist care se bazează pe multinaționale”

Viorel Cataramă, atac la adresa liderilor USR PLUS: „Dacian Cioloș - un comunist; Dan Barna-un neomarxist care se bazează pe multinaționale”

Viorel Cataramă, atac la adresa liderilor USR PLUS: „Dacian Cioloș - un comunist; Dan Barna-un neomarxist care se bazează pe multinaționale”
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
21 Iul 2019   •   15:10

Președintele Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, a declarat la Antena 3 că liderul PLUS, Dacian Cioloș este un comunist, definindu-l pe acesta drept ”un comunist clasic”. Acesta a subliniat că are argumente solide care să-i susțină afirmația.

„Când a fost prim-ministru Dacian Cioloș a plafonat prin lege prețuri și tarife așa cum făceau comuniștii, a încercat să etatizeze cultura, a atacat cu o cruzime feroce sectorul privat și a militarizat serviciul secret”, a precizat Viorel Cataramă.

În ceea ce-l privește pe Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la prezidențiale, Viorel Cataramă a adăugat că acesta este un neomarxist care se bazează pe multinaționale.

Dan Barna se bazează pe multinaționale și este un sprijinitor al stângii globaliste și un dușman feroce al capitalului autohton”, a declarat Viorel Cataramă.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş Viorel Catarama Dan Barna
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close