Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD

Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD

Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD
Sursa foto: Foto: Viorica Dăncilă/ Facebook
26 Noi 2019   •   23:45

Viorica Dăncilă a demisionat, marți seară, de la conducerea PSD.

Decizia vine în după un adevărat tsunami de demisii. Mihai Fifor, Lia Olguța Vasilescu, Paul Stănescu și Carmen Dan sunt printre cei care au renunțat la funcții, pe parcursul CEx-ului care s-a întins pe parcursul a șapte ore.

"După un Comitet Executiv Național destul de îndelungat în care fiecare coleg și-a spus opinia referitor la alegerile prezidențiale, dar și la proiecția pe care o avem pentru următoarea perioadă cum putem ieși mai întăriți pentru a câștiga alegerile locale și parlamentare.

Am înțeles opinia colegilor mei, faptul că se dorește o resetare a partidului, faptul că trebuia ca cineva să-și asume rezultatul alegerilor. Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate și eu consider că a trebuit să-mi dau demisia din funcția de președinte al PSD. Este un gest pe care l-am făcut pentru partid", a spus Viorica Dăncilă, dupa CEx.

Conducerea interimară a partidului a fost preluată de Marcel Ciolacu.

Paul Stănescu este noul secretar general al PSD.

Viorica Dăncilă a demisionat după ce mai multe zile Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, i-a cerut să se retragă în urma rezultatului dezastruos de la alegerile prezidențiale.

Viorica Dăncilă a primit în schimb şefia Organizaţiei de Femei a PSD şi rămâne, astfel, în structura de conducere a partidului.

×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close