Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă asigură: „Nu o să greșesc niciodată în deciziile pe care le voi lua pentru România”

Viorica Dăncilă asigură: „Nu o să greșesc niciodată în deciziile pe care le voi lua pentru România”

Viorica Dăncilă asigură: „Nu o să greșesc niciodată în deciziile pe care le voi lua pentru România”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    31 Aug 2018   •   18:14

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj vineri, la sosirea la Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD), prin care i-a îndemnat pe români să fie mai buni în acest An Centenar.

„Anul Centenar înseamnă să avem dispute, dar ele să fie pe lucruri bune. Anul Centenar nu înseamnă jigniri, să îndemni la violență. Ce se întâmplă acum e greu de înțeles pentru noi, dar cum vor înțelege generațiile viitoare? (...) Înțeleg lupta politică, am văzut multe bătălii, am văzut ce înseamnă o campanie electorală, dar n-am văzut ca atunci când n-ai argumente îl jignești pe celălalt. Cred că românii ne judecă prin ceea ce facem pentru ei”, a spus premierul.

„Am fost descumpănită de atacurile lansate asupra mea, dar am înțeles că cei mai înverșunați adversari nu au altceva de criticat și se limitează doar la aceste lucruri. Poate că am greșit, este o presiune imensă, o oboseală imensă. Vă asigur că nu o să greșesc niciodată în deciziile pe care le voi lua pentru România”, a mai spus Viorica Dăncilă.

×
Subiecte în articol: premier viorica dancila
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close