Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, atac dur la adresa liderului USR: „Domnule Barna, încă aveţi pe mână amprentele banilor europeni”

Viorica Dăncilă, atac dur la adresa liderului USR: „Domnule Barna, încă aveţi pe mână amprentele banilor europeni”

Viorica Dăncilă, atac dur la adresa liderului USR: „Domnule Barna, încă aveţi pe mână amprentele banilor europeni”
Sursa foto: sursă foto:gov.ro
08 Noi 2019   •   14:56

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a lansat un atac dur la adresa lui Dan Barna, făcând trimitere la ancheta realizată de jurnaliștii de la RISE Project, privind proiectele cu fonduri europene.

„Avem un candidat care de fiecare dată a spus că nu vrem penali în funcţii publice. Domnule Barna, vedeţi că încă aveţi pe mână amprentele banilor europeni pe care i-aţi folosit nu tocmai corect”, a declarat Viorica Dăncilă în cadrul unui eveniment electoral care a avut loc vineri.

 Viorica Dăncilă a făcut referire şi la Klaus Iohannis, subliniind că a încălcat și a continuat să încalce Constituția.

 „Vedem un președinte dictator. Vedem un președinte care de fapt este premierul României. Un președinte care vrea ”Parlamentul meu și comisarul meu”. Ce a căutat candidatul Iohannis la instalarea ministrului Justiției, când pe data de 12 are proces pentru cele șase case?! A vrut să arate că el a instalat, aveți grijă, eu v-am adus aici, la ordinele mele trebuie să răspundeți. Dar noi nu vrem acest lucru. Vrem ca președintele să răspundă la problemele românilor”, a mai spus fostul premier Viorica Dăncilă.

×
Subiecte în articol: viorica dancila Dan Barna Klaus Iohannis
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close