Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, atac la liberali: Trebuie să scutim România de acești nepricepuți!

Viorica Dăncilă, atac la liberali: Trebuie să scutim România de acești nepricepuți!

Viorica Dăncilă a vine cu un atac dur la adresa liberalilor. ”Trebuie să scutim România de acești nepricepuți”, spune fostul premier.

Viorica Dăncilă, atac la liberali: Trebuie să scutim România de acești nepricepuți!
Sursa foto: Hepta
21 Mai 2020   •   23:46

"Sub limbajul diplomatic standard la Bruxelles, Comisia Europeană îl trage de mânecă pe Ludovic Orban pentru managementul jalnic al guvernului pe care-l conduce. A constatat limpede și Comisia Europeană ceea ce au observat de mai multă vreme românii: că guvernarea PNL a răspuns în mod ineficient crizei coronavirusului, că măsurile de susținere a economiei sunt practic inexistente, că investițiile trenează, că nu s-a lucrat deloc în ceea ce privește echilibrele fiscale.

Ludovic Orban și echipa lui au folosit și folosesc criza coronavirusului drept pretext pentru a nu face nimic de substanță. E evident că de la actualul guvern ne putem aștepta doar la neglijențe, întârzieri și rateuri. Trebuie să scutim România de acești nepricepuți, deci PSD trebuie să depună rapid o moțiune de cenzură care să-l trimită pe tușă pe Ludovic Orban", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

×
Subiecte în articol: viorica dancila Ludovic Orban
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close