Antena 3 Politică Viorica Dăncilă, atac la liberali: Trebuie să scutim România de acești nepricepuți!

Viorica Dăncilă, atac la liberali: Trebuie să scutim România de acești nepricepuți!

21 Mai 2020   •   23:46
Viorica Dăncilă, atac la liberali: Trebuie să scutim România de acești nepricepuți!
Sursa foto: Hepta

Viorica Dăncilă a vine cu un atac dur la adresa liberalilor. ”Trebuie să scutim România de acești nepricepuți”, spune fostul premier.

"Sub limbajul diplomatic standard la Bruxelles, Comisia Europeană îl trage de mânecă pe Ludovic Orban pentru managementul jalnic al guvernului pe care-l conduce. A constatat limpede și Comisia Europeană ceea ce au observat de mai multă vreme românii: că guvernarea PNL a răspuns în mod ineficient crizei coronavirusului, că măsurile de susținere a economiei sunt practic inexistente, că investițiile trenează, că nu s-a lucrat deloc în ceea ce privește echilibrele fiscale.

Ludovic Orban și echipa lui au folosit și folosesc criza coronavirusului drept pretext pentru a nu face nimic de substanță. E evident că de la actualul guvern ne putem aștepta doar la neglijențe, întârzieri și rateuri. Trebuie să scutim România de acești nepricepuți, deci PSD trebuie să depună rapid o moțiune de cenzură care să-l trimită pe tușă pe Ludovic Orban", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close