Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale: „Voi rămâne mereu alături de oameni. Voi lupta pentru fiecare român”

Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale: „Voi rămâne mereu alături de oameni. Voi lupta pentru fiecare român”

Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale: „Voi rămâne mereu alături de oameni. Voi lupta pentru fiecare român”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    24 Aug 2019   •   12:43

Social-democraţii prezenţi sâmbătă la Congresul extraordinar al PSD au decis desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la prezidenţiale, anunţul fiind făcut de secretarul general al PSD Mihai Fifor.

„Îmi iau puterea și energia de aici, dintre oameni”, a spus Viorica Dăncilă, după desemnarea sa.

„Acest Congres este despre România și despre PSD, despre cum ne scriem pe mai departe povestea și istoria țării. Sunt soție, sunt mamă, am o familie frumoasă pe care o iubesc enorm. Cred în familie, în Dumnezeu, în muncă și în cinste. Cred enorm în oameni, în poporul român.

Orice lucru pe care l-am făcut și orice decizie pe care am luat-o a fost pentru a ajuta mame, copii, tineri, pensionari. Sunt și voi rămâne mereu alături de oameni”, a spus Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al Partidului Social Democrat, a declarat sâmbătă, imediat după ce a fost desemnată candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale, că va lupta cu toate puterile pentru combaterea traficului de persoane, a violenţei domestice şi a abuzurilor asupra copiilor.

„Am pornit o luptă împotriva criminalităţii şi nu mă voi opri. Am promis pedepse drastice pentru criminali, violatori şi pedofili şi asta voi face. Am promis o reformă a MAI, care deja se întâmplă şi care se va încheia abia atunci când nimănui nu îi va mai fi teamă pentru ai săi. O să mă lupt cu toate puterile pentru combaterea traficului de persoane, a violenţei domestice, a abuzului asupra copiilor. Mă voi lupta pentru o Românie sigură, în care cei vulnerabili să nu devină victime”, a susţinut Dăncilă.

Viorica Dăncilă: „Am promis reformă și asta voi face!”

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close