Antena 3 Politică Viorica Dăncilă: „Cred cu tărie că femeile pot fi lideri înţelepţi şi carismatici”

Viorica Dăncilă: „Cred cu tărie că femeile pot fi lideri înţelepţi şi carismatici”

de S.T.    |    07 Mar 2019   •   12:03
Viorica Dăncilă: „Cred cu tărie că femeile pot fi lideri înţelepţi şi carismatici” Foto: gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, joi, la o conferinţă organizată la Bruxelles, despre egalitatea de gen şi eforturile depuse de Preşedinţia română a Consiliului Uniunii Europene pe această temă, subliniind că ea crede că „femeile pot fi lideri înţelepţi şi carismatici”.

„Ca prim-ministru al României, ca femeie, cred cu tărie că femeile au drepturi egale cu bărbaţii, că au puterea şi determinarea de a aduce binele şi evoluţia societăţii şi, mai ales, că pot fi lideri înţelepţi şi carismatici, care pot crea o versiune mai bună a lumii actuale”, a afirmat ea, la conferinţa „Born to be Leaders”, organizată, la Bruxelles, la sediul Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană.

Viorica Dăncilă a spus că, pentru egalitatea de gen, trebuie depuse eforturi în ceea ce priveşte reducerea diferenţei salariale între angajaţii femei şi bărbaţi, dar şi în privinţa încurajării echilibrului între viaţa de familie şi cea profesională.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close