Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    19 Aug 2019   •   10:31

Viorica Dăncilă îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că nu a consultat-o în legătură cu problemele pe care le va discuta cu Donald Trump în timpul vizitei la Casa Albă.

Totodată, premierul îi atrage atenţia lui Iohannis că la întoarcerea în ţară va trebui să prezinte în detaliu cele discutate cu preşedintele Statelor Unite ale Americii.

„Întotdeauna am fost adeptul consensului și trebuie să fie o cooperare între președinte-Guvern-Parlament. Cred că această discuție domnul președinte trebuia să o aibă și cu Guvernul, dar și cu Parlamentul. Este foarte important că președintele face această vizită, dar mult mai importante sunt rezultatele, ce obținem din această vizită. Dacă mergem doar să facem fotografie, nu cred că aduce beneficii României. (...) Cred că la întoarcere e normal ca domnul președinte să vină în fața românilor și să spună am obținut asta, asta, pentru că important la o astfel de vizită să discuți și despre anumite probleme care pot consolida relațiile”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close