Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, despre afirmațiile lui Klaus Iohannis: „A venit cu jigniri care nu trebuie făcute de nimeni. Nu numai împotriva primului ministru, ci împotriva oricei femei”

Viorica Dăncilă, despre afirmațiile lui Klaus Iohannis: „A venit cu jigniri care nu trebuie făcute de nimeni. Nu numai împotriva primului ministru, ci împotriva oricei femei”

Viorica Dăncilă, despre afirmațiile lui Klaus Iohannis: „A venit cu jigniri care nu trebuie făcute de nimeni. Nu numai împotriva primului ministru, ci împotriva oricei femei”
10 Dec 2018   •   18:08

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că s-a simţit jignită de Klaus Iohannis, după ce acesta a refuzat desemnarea noilor miniştri la Dezvoltare şi Transporturi.

„Dacă domnul preşedinte va dori să discutăm despre aceste două numiri, voi avea toată deschiderea să avem această discuție. Dacă nu, nu avem decât alternativă de a aștepta hotărârea CCR. Am văzut că domnul președinte nu vrea să facă nicio numire până la decizia CCR.

M-a uimit foarte tare și cred că acest lucru nu mai trebuie să se întâmple, că domnul președinte a venit cu aceste jigniri care nu trebuie făcute de nimeni. Nu numai împotriva primului ministru, ci împotriva oricei femei. Este o atitudine pe care nu ar trebui să o aibă președintele României. Aceste lucruri nu fac decât să afecteze falia dintre prim-ministru și președinte.

În momentul în care spui că „femeia această” sau „nu cunoaște funcționarea statului”...  Eu nu am folosit astfel de atacuri, indiferent la cine aș face referire. Am discutat cu domnul președinte la telefon, am spus că aștept o motivație pentru refuzul de a numi pe cele două prime propuneri. Eu cred că atunci când refuzi pe cineva trebuie să ai un argument”, a spus Viorica Dăncilă. 

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, în luna noiembrie, propunerile de miniştri pentru Dezvoltare şi Transporturi. La Ministerul Dezvoltării a fost propusă Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, respinsă de Klaus Iohannis la Ministerul Transporturilor. La Ministerul Transporturilor a fost propus Mircea Drăghici, trezorierul PSD.

×
Subiecte în articol: Dancila Iohannis jigniri Klaus Iohannis
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close