Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, despre decizia ministrului Tudorel Toader: "Aștept ca domnul ministru să repecte legea"

Viorica Dăncilă, despre decizia ministrului Tudorel Toader: "Aștept ca domnul ministru să repecte legea"

Viorica Dăncilă, despre decizia ministrului Tudorel Toader: "Aștept ca domnul ministru să repecte legea"
Sursa foto: foto- Antena 3
22 Feb 2018   •   12:11

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre decizia pe care o așteaptă din partea ministrului Justiției, Tudorel Toader, pe care urmează să o facă publică în cursul zilei de astăzi. 

"Voi vedea ce decizie și care au fost punctele de la care a plecat domnul ministru atunci când va ieși și va anunța acest lucru. Eu aștept ca domnul ministru să repecte legea, să facă o analiză obiectivă și să ia deciziile care se impun legat de analiza pe care a făcut-o", a spus premierul

Întrebată dacă ia în considerare revocarea lui Tudorel Toader în cazul în care nu decide ce se așteaptă toată lumea, premierul a spus că nu s-a discutat despre acest lucru. 

"Vreau să fac o precizare pentru că am văzut că în spațiul public a existat informația că domnul ministru nu s-ar fi întâlnit cu oficialii japonezi și că ar fi încă o gafă diplomatică. Nu. După ce au apărut anumite informații care au produs îngrijorare în spațiul public, am discutat cu domnul ministru al Justiției, i-am spus să aibă întâlnirea cu ministrul Justiției din Japonia, s-a întâlnit cu dumnealui și cu oficialii, trebuia să mai facă câteva vizite să vadă sistemul juridic de acolo. I-am spus să vină în țară pentru că ceea ce a apărut în spațiul public a creat îngrijorare și cred că astfel de lucruri trebuie judecate de cei care sunt în măsură să o facă și anume cei din sistemul judiciar. ", a mai spus Dăncilă. 

×

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close