Antena 3 Politică Viorica Dăncilă, despre o posibilă candidatură la o funcție în partid: „Asta presupune o muncă în plus”

Viorica Dăncilă, despre o posibilă candidatură la o funcție în partid: „Asta presupune o muncă în plus”

22 Feb 2018   •   12:54
Viorica Dăncilă, despre o posibilă candidatură la o funcție în partid: „Asta presupune o muncă în plus”
Sursa foto: Foto: gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al organizaţiei de femei a PSD, a declarat joi că nu va candida la o funcţie în partid la congresul extraordinar al formaţiunii din 10 martie.

"Consider că funcţia de prim-ministru îmi ocupă foarte mult timp şi trebuie să mă implic foarte mult. O funcţie în partid ar presupune să fac şi acolo muncă în plus. Eu deja sunt preşedinte al organizaţiei femeilor social-democrate, aceasta îmi permite să fiu în Biroul Permanent Naţional. Este suficient pentru mine. Voi promova în continuare egalitatea de şanse şi tot ceea ce ţine de politicile pentru egalitatea de şanse şi pentru femei. Nu cred că e oportun să candidez pentru o funcţie", a argumentat Viorica Dăncilă într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close