x close

Viorica Dăncilă, exercițiu de fair play: Adina Vălean va fi un comisar european bun

07 Noi 2019   •   22:18
Viorica Dăncilă, exercițiu de fair play: Adina Vălean va fi un comisar european bun

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, s-a declarat mulțumită de varianta Adina Vălean pentru postul de comisar european din partea României. 

”O apreciez pe Adina Vălean, am fost colege, este un europarlamentar foarte bun. Din punct de vedere procedural, însă, s-a greşit foarte mult. Vreau să mai fac o precizare. Pentru mine, imaginea ţării mele este mai importantă decât lupta politică. A fost desemnată Adina Vălean, eu nu o să mă duc şi nu o dă dau voie europarlamentarilor PSD să critice candidatul României pentru că bătălia trebuie să fie aici, în ţară, dar în afara graniţelor, în instituţiile europenen trebuie să arătăm solidaritate”, a spus fostul prim-ministru Viorica Dăncilă, joi, la România TV. 

Acesta s-a arătat convinsă că Vălean ”va fi un comisar bun”.

”Sunt convinsă că va fi un comisar bun. Nu o să fac ceea ce a făcut Rareş Bogdan sau ceilalţi când a venit şi a adus cele mai mari acuzaţii nominalizărilor pe care le-am făcut noi. Eu nu o să fac aşa ceva şi nu o să dau voie în partid să facă aşa ceva pentru că imaginea noastră, ca ţară, ar avea de suferit”, a subliniat Dăncilă.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati