Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă face anunţul: Condiţia pentru ca PSD să voteze un nou Guvern

Viorica Dăncilă face anunţul: Condiţia pentru ca PSD să voteze un nou Guvern

Viorica Dăncilă face anunţul: Condiţia pentru ca PSD să voteze un nou Guvern
12 Oct 2019   •   11:21

Viorica Dăncilă anunţă că PSD va vota investirea unui nou Guvern, format din partidele care au votat moţiunea de cenzură, cu condiţia să nu existe nicio tăiere de pensii sau de salarii.

 Dacă liberalii nu vor să taie pensiile şi salariile, atunci să semneze Pactul pentru bunăstarea românilor, a declarat preşedintele social-democraţilor, Viorica Dăncilă, sâmbătă, cu ocazia evenimentului de lansare a candidaturii la Preşedinţia României.

"Dacă, într-adevăr, nu vor să taie pensiile şi salariile, să semneze Pactul pentru bunăstarea românilor şi atunci le vom acorda credibilitate. (...) Dacă semnează, vom susţine. Noi nu vrem ca ţara să stea în instabilitate. Aşa cum am spus, vreau să vină un nou guvern cât mai repede, să fie desemnat cât mai repede un premier, să îşi formeze Cabinetul, pentru că pentru mine, pentru PSD este important în primul rând ce se întâmplă în această ţară", a arătat ea într-o declaraţie de presă susţinută în debutul evenimentului, care are loc la Romexpo, Bucureşti.

Întrebată de ce s-a pronunţat împotriva colaborării cu Pro România, a replicat: "Pentru că întotdeauna au trădat".

Precizările au fost făcute după ce preşedintele Klaus Iohannis şi liderul PNL, Ludovic Orban, au dat asigurări că nu vor fi tăiate pensiile şi salariile. 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close