Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă iese din nou la rampă cu noi acuzații: "Nenumăratele minciuni, manipulări și atacuri..."

Viorica Dăncilă iese din nou la rampă cu noi acuzații: "Nenumăratele minciuni, manipulări și atacuri..."

Viorica Dăncilă susține că decizia Băncii Mondiale prin care România intră în topul țărilor cu venituri ridicate, pentru anul 2019, arată că rezultatele guvernării PSD au fost unele foarte bune și demontează ”minciunile, manipulările și atacurile” PNL. Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook al fostului premier.

Viorica Dăncilă iese din nou la rampă cu noi acuzații: "Nenumăratele minciuni, manipulări și atacuri..."
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    03 Iul 2020   •   17:10

”Toată propaganda de luni de zile a PNL a fost dată peste cap de o singură decizie a Băncii Mondiale: promovarea României în rândul țărilor cu venituri ridicate, ca urmare a performanțelor economice din 2019.

Nenumăratele minciuni, manipulări și atacuri liberale de anul trecut și din acest an se dovedesc acum EGALE CU ZERO. România s-a dezvoltat în 2019 și s-a dezvoltat solid, iar asta datorită guvernării PSD și eforturilor echipei PSD, în ciuda tuturor celor care ne-au criticat în mod nedrept.

A fost o muncă extraordinar de grea, dar care a adus bunăstare țării, iar nouă ne-a dat sentimentul datoriei împlinite. Pentru rezultatele guvernării pe care am condus-o, am stat și voi sta întotdeauna cu capul sus!”, scrie Viorica Dăncilă.

×
Subiecte în articol: viorica dancila PNL banca mondiala

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close