Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă îi apostrofează pe liberali: Nu cunoașteți realitățile din societatea românească și nu vă pasă câtuși de puțin de oameni!

Viorica Dăncilă îi apostrofează pe liberali: Nu cunoașteți realitățile din societatea românească și nu vă pasă câtuși de puțin de oameni!

Viorica Dăncilă critică declarațiile liberalilor privind posibila creștere a vârstei de pensionare, spunând că nu cunosc realitățile din România și că nu le pasă de oameni.

Viorica Dăncilă îi apostrofează pe liberali: Nu cunoașteți realitățile din societatea românească și nu vă pasă câtuși de puțin de oameni!
09 Ian 2020   •   15:33

”Declarațiile Ralucăi Turcan și ale ministrului Muncii, Violeta Alexandru, privind creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani sunt pur și simplu aberante, în condițiile în care speranța de viață în România este de 75 de ani. Guvernul își mai arată o dată uriașul dispreț pe care îl poartă vârstnicilor și pensionarilor, cărora insistă să le refuze dreptul la o viață liniștită și la pensia pentru care au cotizat în timpul anilor de muncă.

Doamna ministru, nu puteți forța oamenii să muncească până la 70 de ani doar ca să nu mai fie nevoie să le plătiți pensiile! Pensia este un drept, nu o pomană, doamna ministru. Ați arătat încă o dată că nu cunoașteți realitățile din societatea românească și că nu vă pasă câtuși de puțin de oameni!” scrie Viorica Dăncilă pe Facebook.

×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close