Antena 3 Politică Viorica Dăncilă îi cere explicații ferme lui Klaus Iohannis: „De câte ori a folosit resurse ale Administrației Prezidențiale în organizarea propriei campanii electorale”

Viorica Dăncilă îi cere explicații ferme lui Klaus Iohannis: „De câte ori a folosit resurse ale Administrației Prezidențiale în organizarea propriei campanii electorale”

18 Noi 2019   •   18:10
Viorica Dăncilă îi cere explicații ferme lui Klaus Iohannis: „De câte ori a folosit resurse ale Administrației Prezidențiale în organizarea propriei campanii electorale”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, atrage atenția într-o postare pe pagina sa de Facebook despre faptul că președintele în funcție, dar și contracandidatul său, Klaus Iohannis, ar putea să se folosească de resursele Administrației prezidențiale pentru propria sa campanie electorală și cere lămuriri în acest sens de la șeful statului. 

„Am văzut astăzi în presă că mai mulți dintre cei care au fost invitați la evenimentul candidatului PNL, Klaus Iohannis, au fost sunați de la Administrația Prezidențială. Președintele trebuie să lamurească urgent dacă este adevărată această informație și, dacă da, de câte ori a folosit resurse ale Administrației Prezidențiale în organizarea propriei campanii electorale.

Este inacceptabil ca Președintele României să apeleze la fonduri bugetare sau la oameni plătiți de contribuabili pentru a organiza activități de natură electorală, adică în folos politic propriu. Așteptăm aceste lămuriri din partea candidatului PNL”, scrie Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close