Viorica Dăncilă: „Iohannis îi minte pe români. E învățat să distrugă!”

de S.T.    |    17 Noi 2019   •   20:17
Viorica Dăncilă: „Iohannis îi minte pe români. E învățat să distrugă!” Foto: captură Antena 3 Exclusiv

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, susţine că președintele Klaus Iohannis îi minte pe români.

„Eu nu sunt în război cu nimeni și este regretabil să auzim că domnul Klaus Iohannis este în război cu un partid politic, cu oamenii, pentru că un președinte trebuie să aducă pacea, nu războiul.

Klaus Iohannis a fost de fiecare dată în război cu cineva. Nu a trebuit să dea motive, dar de fiecare dată a trebuit să atace pe cineva, de fiecare dată a încercat și a și reușit din păcate să inducă în societatea românească foarte multă ură și foarte multe dezbinare.

Cum să spui că ești în război cu un partid politic. El nu înțelege un lucru. Nu este liderul unui partid politic, este președintele tuturor românilor și al celor care îl iubesc și al celor care îl urăsc. Atitudinea pe care o are arată de fapt că nu își înțelege rolul, nu înțelege ce e scris în Constituția României și nu înțelege că românii au nevoie de unitate, nu de război permanent”, a spus Viorica Dăncilă, duminică seară, la Antena 3.

Viorica Dăncilă: Abordarea lui Klaus Iohannis este abordarea unui om care vrea dezbinare în societate

„Are un discurs extremist bazat pe ură, ceea ce cred eu că nu se pliază pe realitatea din România. Avem nevoie de un președinte care să aducă echilibru.

Un președinte trebuie să spună întotdeauna adevărul. Vedem un președinte care îi minte pe români. Le spune că PSD a dus țara într-o direcție greșită că am avut o guvernare eșuată. Guvernare eșuată înseamnă să ai a doua cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană? Guvernare eșuată înseamnă să crești pensii, salarii, să investești în comunitățile locale, să dai vouchere de vacanță, să faci ceva pentru oameni și pentru țara asta?

Așa cum se poate observa, un președinte care este învățat să distrugă, nu să construiască, nu poate ieși din această abordare”, a mai spus Dăncilă la emisiunea „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”.

Preşedintele Klaus Iohannis, care candidează pentru cel de-al doilea mandat, a declarat sâmbătă după-masă, la o întâlnire electorală organizată în municipiul Bistriţa, că el nu se află în competiţie electorală cu PSD, ci în război cu acest partid, motivul fiind acela că social-democraţii au guvernat „împotriva românilor”.
 

Parteneri
x close