Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, la bilanţul preşedinţiei române la Consiliul UE: „A fost un mandat de succes”

Viorica Dăncilă, la bilanţul preşedinţiei române la Consiliul UE: „A fost un mandat de succes”

Viorica Dăncilă, la bilanţul preşedinţiei române la Consiliul UE: „A fost un mandat de succes”
Sursa foto: Foto: Viorica Dăncilă/ Facebook
de S.T.    |    03 Iul 2019   •   11:45

Preşedinţia României la Consiliul UE a fost un succes, aceasta derulându-se într-un context complex şi dinamic, marcat de alegerile europene, dar şi de evoluţiile legate de Brexit, a declarat miercuri premierul Viorica Dăncilă.

„A fost un mandat de succes, în care România a dovedit că este puternic ataşată valorilor europene şi a acţionat pentru consolidarea proiectului european, pentru o Uniune a cetăţenilor, a libertăţilor, a eforturilor şi capacităţilor noastre conjugate.

În cele șase luni de mandat, am dovedit promptitudine, eficienţă şi profesionalism, având în vedere că preşedinţia României la Consiliul UE s-a derulat într-un context complex şi dinamic, marcat de alegerile europene, dar şi de evoluţiile legate de Brexit, de un mediu internaţional în permanentă schimbare.

Preşedinţia Consiliului UE a avut pentru România o semnificaţie deosebită, care a condus la rezultate semnificative, atât pentru noi, cât şi pentru UE. Guvernul României (...) a făcut un efort susţinut în aceste 6 luni. Românii pot fi mândri de rezultatele noastre ca ţară”, a spus premierul, la prezentarea bilanţului.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close