Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: 'Meteorologii' de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni ne explică faptul că ploaia cade vertical

Viorica Dăncilă: 'Meteorologii' de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni ne explică faptul că ploaia cade vertical

Viorică Dăncilă îi atacă dur pe ”meteorologii” de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni, care nu fac nimic pentru a-i ajuta pe cetățenii și localitățile grav afectate de ploi în această perioadă.

Viorica Dăncilă: 'Meteorologii' de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni ne explică faptul că ploaia cade vertical
de Laura Dinu    |    25 Iun 2020   •   13:30

„Meteorologii” de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni ne explică faptul că ploaia cade vertical, iar viitura vine din amonte în aval, dar nu fac nimic concret pentru a ajuta cetățenii și localitățile afectate de inundațiile grave din aceste zile.

Atunci când eram premier și România a avut parte de inundații, am fost alături de oameni, mergând în zonele calamitate și alocând rapid fonduri pentru depășirea efectelor inundațiilor.

Un guvern care ține cu românii vine de urgență cu ajutoare și nu stă cu mâinile în sân. Sau cumva sloganul liberal „Prin noi înșine” înseamnă în caz de catastrofă „Descurcați-vă pe cont propriu”?! Mai guvernați deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviți din opoziție?”, scrie Viorica Dăncilă pe rețeaua socială. 

×
Subiecte în articol: viorica dancila

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close