Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: Moțiunea este o înșiruire de falsuri

Viorica Dăncilă: Moțiunea este o înșiruire de falsuri

Viorica Dăncilă: Moțiunea este o înșiruire de falsuri
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    27 Iun 2018   •   15:16

Premierul Viorica Dăncilă susține că moțiunea de cenzură iniţiată de PNL şi susţinută de USR şi PMP este o înșiruire de falsuri.

„Am parcurs cu atenție textul moțiunii de cenzură și vă mărturisesc că sunt dezamăgită. Am sperat că în ciuda adversitățiii politice în care ne găsim va exista o abordare constructivă a criticii în beneficiul cetățeanului. Am sperat să fim avertizați, corectați, ba chiar trași de mânecă cu privire la anumite măsuri care pot părea din perspectiva dumneavostră discutabile. Nu m-am așteptat ca întreaga moțiune să fie o înșiruire de falsuri. Înțeleg rolul opoziției și obligația ei de a critica Guvernul, dar felul în care astăzi opoziția subminează întregul efort al Guvernului pe baza unor acuzații lipsite de logică mă face să cred că această moțiune nu reprezintă decât un joc politic”, a spus premierul.

„Pentru dumneavoastră creșterea veniturilor românilor este o măsură populistă care va aduce haosul în economie, majorarea salariului minim este o măsură antisocială, așa cum susțin unii dintre reprezentanții dumneavoastră. Îi rog pe români să aibă răbdare pentru acest circ prezentat în Parlamentul României. În viziunea dumneavostraă scăderea datoriei guvernamentale este de fapt o creștere. Orice ar face acest Guvern, pentru dumneavoastră e imposibil să ieșiți din paradigmă a dezastrului și a circului. Când nu mai puteți combate măsurile bune ale guvernului atacați într-o măsură primită”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis miercuri iniţiatorilor moţiunii de cenzură că, atunci când nu au mai putut nega beneficiul majorărilor de pensii şi salarii, s-au legat „de aspectul fizic, de coafura sau de ţinuta adversarilor politici”.

„Când nu aţi mai putut nega beneficiul majorărilor de pensii şi salarii, v-aţi legat de aspectul fizic, de coafura sau de ţinuta adversarilor politici. Când nu aţi mai avut cum să negaţi performanţele economice ale acestei guvernări, recunoscute de Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială, aţi început să faceţi comentarii jignitoare la adresa nivelului de pregătire a opozanţilor dumneavoastră”, a declarat Dăncilă, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură intitulate „Demiterea Guvernului Dragnea - Dăncilă, o urgenţă naţională!”, iniţiată de Opoziţie.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close