x close

Viorica Dăncilă: Nu am făcut evaluarea miniştrilor, deci nu putem vorbi despre o remaniere guvernamentală

31 Aug 2018   •   12:21
Viorica Dăncilă: Nu am făcut evaluarea miniştrilor, deci nu putem vorbi despre o remaniere guvernamentală

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Constanţa, că nu se va discuta despre remaniere guvernamentală la şedinţa Comitetului Executiv de la finalul acestei săptămâni, întrucât nu a fost realizată evaluarea miniştrilor. 

„Nu se va vorbi la acest Comitet Executiv de remeniere guvernamentală. După cum ştiţi, am spus că se va face o evaluare a fiecărui ministru, în funcţie de programul de guvernare. Nu am făcut încă această evaluare, deci nu putem vorbi de o remeniere guvernamentală”, a răspuns Dăncilă.

Întrebată dacă este mulţumită de activitatea miniştrilor, Viorica Dăncilă a spus că „Acest lucru pot să-l spun în urma evaluării pe care o fac, comparativ cu sarcinile îndeplinite, cu obiectivele îndeplinite din programul de guvernare. Până nu văd această foaie de parcurs a fiecărui ministru, dacă a fost îndeplinită, nu pot să fac anumite precizări”.

Premierul a precizat că evaluarea se va face în cadrul Coaliţiei. „Suntem un Guvern politic şi este normal că evaluarea să se facă în cadrul Coaliţiei şi să discut cu copreşedinţii Coaliţiei”.

Citeşte mai multe despre:

viorica dancila evaluare ministri remaniere guvern
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati