Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: Nu am făcut evaluarea miniştrilor, deci nu putem vorbi despre o remaniere guvernamentală

Viorica Dăncilă: Nu am făcut evaluarea miniştrilor, deci nu putem vorbi despre o remaniere guvernamentală

Viorica Dăncilă: Nu am făcut evaluarea miniştrilor, deci nu putem vorbi despre o remaniere guvernamentală
31 Aug 2018   •   12:21

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Constanţa, că nu se va discuta despre remaniere guvernamentală la şedinţa Comitetului Executiv de la finalul acestei săptămâni, întrucât nu a fost realizată evaluarea miniştrilor. 

„Nu se va vorbi la acest Comitet Executiv de remeniere guvernamentală. După cum ştiţi, am spus că se va face o evaluare a fiecărui ministru, în funcţie de programul de guvernare. Nu am făcut încă această evaluare, deci nu putem vorbi de o remeniere guvernamentală”, a răspuns Dăncilă.

Întrebată dacă este mulţumită de activitatea miniştrilor, Viorica Dăncilă a spus că „Acest lucru pot să-l spun în urma evaluării pe care o fac, comparativ cu sarcinile îndeplinite, cu obiectivele îndeplinite din programul de guvernare. Până nu văd această foaie de parcurs a fiecărui ministru, dacă a fost îndeplinită, nu pot să fac anumite precizări”.

Premierul a precizat că evaluarea se va face în cadrul Coaliţiei. „Suntem un Guvern politic şi este normal că evaluarea să se facă în cadrul Coaliţiei şi să discut cu copreşedinţii Coaliţiei”.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close