Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: „Nu se pune problema să nu intrăm în turul doi, dar important este şi cu ce scor”

Viorica Dăncilă: „Nu se pune problema să nu intrăm în turul doi, dar important este şi cu ce scor”

Viorica Dăncilă: „Nu se pune problema să nu intrăm în turul doi, dar important este şi cu ce scor”
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
de S.T.    |    22 Oct 2019   •   16:32

ALEGERI PREZIDENȚIALE. Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD) şi candidat la Preşedinţie, Viorica Dăncilă, şi-a manifestat, marţi, convingerea că va accede în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, însă a adăugat că este foarte important şi procentul pe care îl va avea în primul tur.

ALEGERI PREZIDENȚIALE. „Cred că alegerile prezidenţiale trebuie privite ca o repetiţie pentru alegerile locale. Rezultatul de la prezidenţiale va arăta gradul de încredere pe care îl generează edilul localităţii sau gradul de încredere pe care îl are preşedintele de organizaţie pentru a fi candidatul nostru în acea localitate şi cred că toate acestea sunt înţelese pe deplin de dumneavoastră. Am plecat de la 22%, suntem la 27%. Nu se pune problema să nu intrăm în turul doi, dar important este cu ce scor intrăm în turul doi. Nu ne punem problema să nu intrăm în bătălia finală. Contează scorul cu care intrăm în bătălia finală, pentru că acest scor este scorul partidului. Nu putem să spunem că mai există o altă formaţiune politică care să susţină PSD. Acesta este scorul partidului nostru în fiecare localitate, la nivel de judeţ şi la nivel de ţară şi este bine să avem un scor bun pentru că acest lucru creează şi acea încredere de care avem atât de mare nevoie, iar acest lucru va fi pentru noi un punct de început foarte bun.

În turul doi pornim de la zero. Nu pornim de la niciun scor, nici noi, nici Iohannis. Pornim de la zero. Avem după 15 ani posibilitatea să dăm, PSD, preşedintele României şi eu cred că putem face acest lucru. Atunci vom avea un preşedinte care nu va fi doar preşedintele celor care preferă culoarea galbenă, va fi un preşedinte pentru români, pentru comunităţi, pentru România şi cred că este de datoria noastră să ne implicăm”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close