Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: „Opoziția vrea să vină cu orice preț la guvernare, dar nu în weekend!” Anunț important de la Guvern în ziua citirii moțiunii

Viorica Dăncilă: „Opoziția vrea să vină cu orice preț la guvernare, dar nu în weekend!” Anunț important de la Guvern în ziua citirii moțiunii

Viorica Dăncilă: „Opoziția vrea să vină cu orice preț la guvernare, dar nu în weekend!” Anunț important de la Guvern în ziua citirii moțiunii
Sursa foto: Sursă foto: captură antena 3
de S.T.    |    02 Oct 2019   •   13:30

Premierul Viorica Dăncilă a reafirmat miercuri că moţiunea de cenzură nu va fi adoptată de Parlament şi a subliniat că Guvernul îți va continua activitatea.

„Opoziția vrea să vină cu orice preț la guvernare, dar nu în weekend. Atitudinea opoziției este jignitoare pentru românii care lucrează inclusiv sâmbătă și duminică și arată lipsă de seriozitate a semnatarilor moțiunii. Le transmit liderilor opoziției că guvernarea se exercită 24 din 24 de ore, șapte zile pe săptămână, iar oamenii ne-au investit cu încredere pentru a munci și nu pentru a pleca în vacanțe sau pentru a face jocuri politice.

Consider că această situație politică trebuie lămurită rapid și transmit tutoror parlamentarilor de bună-credință să vină sâmbătă în Parlament pentru a pune capăt acestei perioade de incertitudini”, a spus Viorica Dăncilă, miercuri, la Palatul Victoria.

Potrivit premierului, această moțiune nu are șanse să treacă iar Guvernul îți va continua activitatea.

Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis miercuri, în lipsa reprezentanţilor Opoziţiei, ca dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură să aibă loc sâmbătă, de la ora 11.00.

Moţiunea intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!” va fi citită miercuri, la ora 15.00.

×
Subiecte în articol: premier motiune cenzura viorica dancila
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close