Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, prima reacție după ce Claudiu Manda a spus că PSD nu mai susține proști în funcții publice: „Nu a avut absolut nicio legătură cu mine”

Viorica Dăncilă, prima reacție după ce Claudiu Manda a spus că PSD nu mai susține proști în funcții publice: „Nu a avut absolut nicio legătură cu mine”

Fostul premier, Viorica Dăncilă, a declarat, marți, după ședința CEx al PSD, că declarația lui Claudiu Manda, potrivit căreia partidul nu va mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs”, nu a avut ”absolut nicio legătură” cu persoana sa.

Viorica Dăncilă, prima reacție după ce Claudiu Manda a spus că PSD nu mai susține proști în funcții publice: „Nu a avut absolut nicio legătură cu mine”
Sursa foto: sursă foto: Gov.ro
14 Ian 2020   •   16:54

„Am lămurit și acest lucru, pentru că s-a speculat foarte mult. Am vorbit și cu Olguța Vasilescu și cu președintele interimar, Marcel Ciolacu - nu a avut absolut nicio legătură cu Viorica Dăncilă. Claudiu Manda nu putea să atace un Guvern. (...). În momentul în care faci o afirmație și esti un om puternic, ți-o asumi când faci referire la o anumită persoană. Eu cred că trebuie să îi cereți lămuriri domnului Manda”, a declarat Viorica Dăncilă, marți, la finalul CEx. 

Liderul PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat la ședința PSD Buzău de săptămâna trecută, că social-democrații nu vor mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs”.

„​Nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs pentru că munca noastră de multe ori ne-o aruncă la coș capacitatea de a vorbi a unora sau altora pe care din păcate i-am sprijinit. Toți acolo în CEx să ne asumăm greșelile, dar să nu le mai facem”, a declarat Claudiu Manda.

×
Subiecte în articol: viorica dancila Claudiu Manda
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close