Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: „PSD nu girează un guvern care nu va duce mai departe proiectele pentru România”

Viorica Dăncilă: „PSD nu girează un guvern care nu va duce mai departe proiectele pentru România”

Viorica Dăncilă: „PSD nu girează un guvern care nu va duce mai departe proiectele pentru România”
Sursa foto: Foto: Viorica Dăncilă/ Facebook
de S.T.    |    17 Oct 2019   •   14:16

PSD nu va merge la votul pentru învestirea Guvernului, pentru că nu doreşte să gireze un cabinet care nu semnează Pactul pentru bunăstarea românilor şi nu va duce mai departe proiectele pentru România, a declarat joi premierul demis Viorica Dăncilă, lider al PSD.

Aflată într-o vizită în judeţul Constanţa, Viorica Dăncilă a arătat că fiecare politician ar trebui să se afle în mijlocul oamenilor, să afle care sunt problemele acestora.

„Aş vrea să văd că fiecare politician ascultă vocea dumneavoastră, că vede ce probleme aveţi, că vede care este drumul pe care dumneavoastră vreţi să mergeţi. Dumneavoastră aveţi nevoie de atenţie şi sprijin în fiecare zi, nu din cinci în cinci ani, când vin alegerile”, a adăugat liderul PSD.

„Vrem ca în continuare să vedem ură şi dezbinare? Sau vrem să ne unim toţi, indiferent că suntem social-democraţi sau altceva? Sau oameni de bună-credinţă din această ţară vrem să luptăm pentru a ne face singuri viitorul, să luptăm pentru a fi trataţi cu demnitate şi respect, să luptăm pentru ca părinţii şi bunicii noştri să nu mai plângă niciodată? Să luptăm pentru ca fermierii noştri să primească în continuare subvenţiile la timp şi să fie sprijiniţi? Vrem să luptăm pentru această ţară să fie a românilor, nu a celor care ne vor răul? Toate acestea depind de noi, depind de cât de implicaţi vom fi, de cât de uniţi vom fi. (...) Vedem ce s-a întâmplat: şase bărbaţi, zic ei importanţi, au dat un guvern jos şi ce au pus în loc? Nimic! Vă întreb: ştim ce ne aşteaptă de a doua zi când va veni un nou guvern? Nu ştim dacă vor binele pentru români. Dumneavoastră, toţi cei de aici, unde sunteţi în planurile lor? Unde sunteţi în programul lor de guvernare? Dumneavoastră nu contaţi pentru ei. Sunteţi simple cifre pentru ei, ei nu înţeleg că în spatele cifrelor sunt oameni care au speranţe, au aşteptări, oameni care se gândesc la familia lor, oameni care vor să trăiască mai bine în ţara lor. Nu au de unde să înţeleagă aceste lucruri pentru că nu iubesc oamenii şi nu ne respectă. De aceea, PSD nu va merge la votul pentru noul guvern. Nu putem să girăm un guvern atâta timp cât nu semnează că nu vor tăia pensii şi salarii, că vor duce mai departe proiectele pentru România”, a subliniat premierul demis.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: premier viorica dancila proiecte lider
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close