Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: "PSD nu primeşte lecţii de la Klaus Iohannis"

Viorica Dăncilă: "PSD nu primeşte lecţii de la Klaus Iohannis"

Viorica Dăncilă a transmis miercuri un nou mesaj privind adoptarea tacită de către Camera Deputaţilor a proiectului privind autonomia Ţinutului Secuiesc.

Viorica Dăncilă: "PSD nu primeşte lecţii de la Klaus Iohannis"
Sursa foto: Facebook
29 Apr 2020   •   19:27

Fostul premier și președinte al social-democraților apără PSD în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

"Ieșirea prezidențială de azi a fost nu doar un atac total nedrept și profund demagogic la adresa PSD, ci și o manevră de acoperire a responsabilității ce revine liberalilor în chestiunea proiectului de lege a autonomiei Ținutului Secuiesc.

Responsabilitatea – sau mai bine zis IRESPONSABILITATEA – se împarte între conducerea Camerei Deputaților și conducerea Guvernului. Dacă Marcel Ciolacu a închis ochii, nu i-a păsat ori a fost incompetent, la fel a fost cazul și cu Ludovic Orban, care s-a raportat la subiect cu aceeași susținere tacită, nepăsare ori incompetență. Mai mult, nici liberalii importanți din Camera Deputaților n-au făcut nimic pentru a împiedica această jignire gravă la adresa românilor și acest demers de încălcare flagrantă a Constituției României.

Ca să fie clar pentru Klaus Iohannis: PSD nu e deloc partidul care să fie pus la zid în chestiunea națională sau pe tema susținerii Constituției! PSD nu a ezitat niciodată pe aceste subiecte! PSD apără interesul național și Constituția României mai bine decât au făcut-o vreodată Ludovic Orban și cei din jurul său! PSD nu primește lecții de la Klaus Iohannis în materie de conștiință românească!

P.S. Reafirm că Marcel Ciolacu e obligat să-și dea demisia din fruntea PSD. Iresponsabilitatea de acest fel și la acest nivel se plătește cu demisia", a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: viorica dancila Klaus Iohannis
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close