Viorica Dăncilă, răspuns acid la atacul ministrului Finanțelor: Cîțu ne-a dus spre criză!

04 Feb 2020   •   12:34
Viorica Dăncilă, răspuns acid la atacul ministrului Finanțelor: Cîțu ne-a dus spre criză!

Viorica Dăncilă vine cu un răspuns acid la adresa lui Florin Cîţu, după ce ministrul Finanţelor a anunţat că fostul premier, dar şi Eugen Teodorovici trebuie să vină în faţa Parlamentului pentru a da socoteală pentru "haosul economic creat de OUG 114".

"Iar aduce în spaţiul public informaţii lipsite de adevăr. Domnul Cîţu a fost chemat în faţa Parlamentului şi nu a vrut să vină. Asta spune multe despre dânsul. Mai mult decât atât, dl Cîţu a fost invitat de fostul ministru al Finanţelor la o discuţie cu cifrele pe masă. Nu îmi este teamă să vin în Parlament să discut despre OUG 114, pentru că a adus multe lucruri bune. 

A mărit salariile din construcţii, a plafonat preţul la gaze, astfel încât să putem proteja populaţia de facturi foarte mari la gaze, lucruri foarte bune. Dar dl Cîţu este învăţat să facă doar lucruri mai puţin bune pentru România, aşa că este normal ca orice lucru bun să îl atace. 

Eu ştiu un lucru. Că de la a doua cea mai mare creştere economică din UE pe care a avut-o România când eram noi la guvernare, dl Cîţu ne-a dus spre criză, lucru care se desprinde din declaraţiile dânsului.", a declarat Viorica Dăncilă pentru Dc News.

Florin Cîțu cere comisie de anchetă pentru OUG 114 și spune că PNL a venit la guvernare pentru a salva România

Parteneri
x close