Antena 3 Politică Viorica Dăncilă, record în politica românească. A răspuns la 250 de întrebări, într-o conferință „maraton”

Viorica Dăncilă, record în politica românească. A răspuns la 250 de întrebări, într-o conferință „maraton”

19 Noi 2019   •   23:45
Viorica Dăncilă, record în politica românească. A răspuns la 250 de întrebări, într-o conferință „maraton”
Sursa foto: Foto: Viorica Dăncilă/ Facebook

Viorica Dăncilă a stabilit un nou record în politica românească. Candidatul PSD la prezidenţiale a vorbit 145 de minute la întâlnirea cu jurnaliştii din această seară şi a răspuns la 250 de întrebări adresate de 50 de jurnalişti, scrie dcnews.ro.

Impresionant a fost şi faptul că fostul premier a răspuns întrebărilor jurnaliştilor stând în picioare, fără să ia nicio pauză. În paralel, preşedintele Klaus Iohannis a stat doar aşezat pe durata dezbaterii cu jurnaliştii de la Biblioteca Centrală Universitară şi a cerut şi o pauză după o oră de discuţii. 

"Vreau să devină un obicei", a declarat Viorica Dăncilă la finalul conferinței care a început la ora 18:00 și s-a terminat după ora 20:25.

Viorica Dăncilă le-a oferit, astfel, jurnaliştilor prezenţi (pentru care intrarea a fost liberă, pe baza legitimaţiei şi cărţii de identitate) un spectacol cu care nu s-au întâlnit prea des. Este binecunoscut faptul că cele mai multe conferinţe de presă durează câteva minute, iar dezbaterile electorale, atunci când ele există, doar în jur de două ore, cu pauze. 

×
Subiecte în articol: viorica dancila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close